Vill ha!!!

Sitter på blocket och letar kaniner, är så grymt sugen på att köpa en till kanin. Men mamma tvekar.... Så måste försöka övertala henne, för jag vill verkligen ha en till kanin :/ Jaja ska visa er några söta kaniner jag hittade på blocket :D
Dvärgvädur
Kaninungar
Hemelinkanin med stamtavla
//Moa

Uppdatering

Hejsan hoppsan, det blir kanske inte så jättemånga inlägg här pågrund av att jag inte har så mycket att skriva om kaninerna just nu. Men allt annat jag gör står på min andra blogg ---->  http://Moakini.blogg.se

Jaja Tuss verkar iaf trivas grymt bra här, måste dock köpa nya morötter till henne.. För dem är slut nu o:
Tror inte jag hinner ta ut henne något idag. Imorgon får hon ju följa med mig hem :)
Bejbin <3
Den här pojken kommer vara borta hela denna månad också... Miss u <3
//Moa

Blåst

Det har blåsit så jäkla mycket idag, så det kom några förbi och sa att en kaninbur hade blåst ner och en kanin var på rymmen och såklart var det Tuss. Jaja gick iaf fort att få in henne :) Sen for vi in till stan där vi kollade runt lite. Måste då säga att Piteå inte har så många bra affärer o: Sen for vi på max och käkade, blev en kycklingsallad :)
Lill bäbisen då han var liten <3 Nemo :*
//Moa

Goddagens

Tuss verkar då trivas väldigt bra här på Grans! Hon som brukar vara så nervös, men nu är hon faktiskt ganska så lugn. Ska nog städa hennes bur senare idag, fast blir kanske att åka in med Sandra & Veronica till stan efter skolan så isåfall blir det efter det :D I söndags köpte jag morötter till Tuss som hon glatt tuggar på varje dag, blir kanske att ta ut henne en tur senare idag också.
Fotad av ; Sandra Eriksson
//Moa

Saknar dig
//Moa

Första inlägget, info om mina kaniner

Hejsan hoppsan alla läsare, dock har jag inga nu eftersom jag inte gjort ett enda inlägg ännu xD Igår satt man typ halva natten för att göra en header :) Tycker den blev ok, hade kunnat finslipa mer men orkade verkligen inte. Känner att den där duger. Kan börja med att visa mina kaniner och skriva lite om dem :)
Namn: Hitta Nemo
Smeknamn: Nemo
Född:
Färg: Japan brokad
Ras: Dvärgvädur/ Lejonhuvad
Personlighet: Nemo är en liten charmig kanin som älskar familjeliv, med det menar jag att han älskar att mysa och ta det lugnt. Vara i hagen när det är soligt, han gillar absolut inte regn och när det är blött. Han är mer en liten solkille ;) Nemo var min första kanin , han är ute på foder just nu men får tillbaka honom i slutet av den här månaden.
Namn: Sävast Min Kärlek
Smeknamn: Charlie
Ålder - Död, han dog den 28 Februari i år. Vet inte varför han dog men hittade honom död i sin bur den morgonen. Saknar honom jättemycket! Han var världens sötaste kille. Hoppade upp i famnen direkt man böjde sig ner, var jätteduktig på att hoppa och var rätt sprallig av sig också.
Namn. Cause I Can
Smeknamn : Tuss
Ålder - Fyller ett år nu i September tror jag det är
Ras: Harkorsning
Personlighet: Min piggaste kanin och min duktigaste hoppkanin jag har just nu. Hon är dock lite nervös av sig men hon börjar bättra på sig. Anledning till att hon kallas Tuss är för att hon ser precis ut som min drömkanin jag ville ha då jag var liten.
Funderar även på att köpa en till kanin, dock inte bestämt vad det blir för någon ännu. Funderar på en hermelin men jag vet inte riktigt. Annars blir det väl en dvärgvädur eller något. Vi får se :)
//Moa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0